Home     Declaratii de avere     Relatia cu societatea civila     Acte de interes public     Turism     Sport
Switch to: English

Abonare newsletter
(Adresa e-mail)
 
Nu există evenimente programate pentru astăzi
Calendar ->

Vizitatori
Sunteti vizitatorul cu numarul : 5578432
Sunteţi aici: Home 4 Noutati 4 Detalii noutate

Parcul de autobuze noi, completat cu încă opt unităţiLotul de opt autobuze noi care vor intra în serviciul public de transport în comun a fost prezentat publicului ieşean, luni, în faţa Palatului Culturii. „Ele sunt similare cu celelalte patru care au fost aduse în tranşa trecută. Au Euro 6, o condiţie impusă de reglementările de mediu, sunt dotate cu aer condiţionat, iar pentru securitatea călătorilor există 8 camere de supraveghere în interiorul şi exteriorul autobuzelor. Depinde de noi cum le vom păstra. Aşa cum vom avea grijă de ele, aşa le vom avea”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Cele opt autobuze sunt model Eurobus Diamond şi au câte trei uşi, o lungime de 12 metri, o lăţime de 2,5 metri şi o înălţime de 3,15 metri. Fiecare autobuz are o capacitate de 109 călători, cu podea joasă, rampă pentru persoane cu dizabilități, spaţiu pentru scaun cu rotile, aer condiţionat în tot spaţiul şi sistem de supraveghere video.

Toate cele 12 autobuze noi aduse în ultima lună la Iaşi vor circula în premieră pe străzile oraşului în perioada desfăşurării Cotnari Rally (8 – 10 septembrie), când vor înlocui tramvaiele de pe traseul 9.


Inapoi la index
Plata taxelor on-line
Institutii subordonate
Tur virtual Iasi
Harta oras
Turism in orasul Iasi
Stiri recente
Telefonul cetateanului : 984
TelVerde : 0800 801 008
 
 
Home     Declaratii de avere     Relatia cu societatea civila     Acte de interes public     Turism     Sport
copyright 2006 - 2009 Primaria Municipiului Iasi